NEWbornSCHOOL

Click here to edit subtitle

Çfarë ju mund të presim nga NEWbornSCHOOL

Cilësia dhe risi:  Kjo është oferta  dhe obligimi ynë për tju ofruar dhe ndihmuar për at  çfarë ju keni nevojë. Ne ofrojm një lehtësim  ndermjet shqip dhe gjermano folsfe pra mund të na konsideroni si një ureldhse ndermjet këtyre dy gjuhevë

mund të përjetoni në NEWbornSCHOOL

Trajnim gjuhë sipas metodës NEWbornSCHOOL: Sepse gjuhet mesohen më së miri duke i praktikuar ato pra të jesh gjithmonë aktiv në të folur. Në një shkalë prej 10 hapa ne ju udhëzojë në rrugë drejt suksesit qe ju të zotroni gjuhën gjermane.